ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

Ολοκληρωμένες Λύσεις με προϊόντα Βιοτεχνολογίας

Η Acqua Chemitec μελετά και συντάσσει προγράμματα για ολοκληρωμένες λύσεις διάσπασης και επεξεργασίας οργανικών αποβλήτων με προϊόντα βιοτεχνολογίας. Παρέχει λύσεις στα προβλήματα του συνολικού αποχετευτικού συστήματος, όπως φραγμένες σωληνώσεις, αντλιοστάσια με συγκέντρωση λίπους, λιποσυλλέκτες κ.α. με προϊόντα βιοτεχνολογίας, κατάλληλα για την κουζίνα και το μπάνιο.

Η σωστή διαχείριση και επεξεργασία των οργανικών αποβλήτων όχι μόνο προστατεύει το περιβάλλον, αλλά είναι και πολύ πιο οικονομική σε σχέση με άλλες 'λύσεις' και μετατρέπει ένα μεγάλο και ενοχλητικό πρόβλημα σε ωφέλιμο.

Τα προϊόντα βιοτεχνολογίας, που εμπορευόμαστε, χρησιμοποιούνται πάνω από μισό αιώνα, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στον Καναδά. Στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται 15 χρόνια με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Eco Waste

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΗΠΤΙΚΩΝ ΒΟΘΡΩΝ

Septi Plus

Ο βόθρος είναι μια σηπτική δεξαμενή. Όταν γεμίζει γρήγορα σημαίνει ότι έχει χάσει την απορροφητικότητα του, δηλαδή τη δυνατότητα να διασπά τα λύματα.

Η χρήση καυστικών προϊόντων, όπως καυστική σόδα, οξέα κτλ. που συνήθως χρησιμοποιούνται για την επαναφορά της απορροφητικότητας προκαλούν αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα στην επεξεργασία των αποβλήτων και αποτελειώνουν (νεκρώνουν) το βόθρο.

Η οριστική λύση είναι η χρήση οικολογικών προϊόντων βιοτεχνολογίας (ένζυμα – βακτήρια) για την βιολογική διάσπαση των αποβλήτων. Τα προϊόντα αυτά προκαλούν έντονη ζύμωση στα οργανικά απόβλητα. Με αυτόν τον τρόπο επανέρχεται η απορροφητικότητα του βόθρου.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Septi Plus

Septi Plus

Ένζυμα Σηπτικού Βόθρου

Eco 3006

Eco 3006

Βακτήρια Εκκίνησης Βιολογικού Καθαρισμού

Eco Grease Guard

Eco Grease Guard

Φυσική Διάσπαση Λίπους

Oil Eater

OIL EATER

Πολυκαθαριστικό για Λίπη, Άλατα Μπάνιου, Κουζίνες κτλ.
Φιλικό προς το περιβάλλον

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ Επικοινωνία