ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΟΣΜΩΣΕΙΣ

Καθαρό και Πόσιμο Νερό

Το νερό δεν είναι ίδιο σε κάθε οικιακή βρύση της Ελλάδας. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει ένα φίλτρο που να καλύπτει με οικονομικά αποδοτικό τρόπο όλες τις διαφορετικές ανάγκες των σπιτιών ανά την Ελλάδα.

Η συνηθέστερη κατηγορία προβλημάτων του νερού βρύσης ειναι τα ονομαζόμενα ”αισθητικά” και αναφέρονται κυρίως στην θολότητα (χώμα, σκουριά, κιτρινίλα κλπ) καθώς και στη δυσάρεστη γεύση και οσμή του νερού από το χλώριο και άλλους χημικούς ρυπαντές του νερού βρύσης.

Είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι καταναλωτές των μεγάλων αστικών κέντρων καταφεύγουν στα πλαστικά, εμφιαλωμένα νερά με τα γνωστά μειονεκτήματα. Τα προβλήματα αυτά ειναι όμως και τα πιο εύκολα να αντιμετωπιστούν και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος (κτήσης και συντήρησης).

Tap Water
Eiger RO

Eiger Aqua Filter RO Eco

Σύστημα Αντίστροφης Όσμωσης 5 Σταδίων

Η τεχνολογία της Aντίστροφης Όσμωσης αποτελεί την τελειότερη μέθοδο πλήρους καθαρισμού του νερού βρύσης.

Το Eiger Aqua Filter RO Eco είναι ένα πλήρες και αξιόπιστο μοντέλο Αντίστροφης Όσμωσης Πέντε Σταδίων με δοχείο αποθήκευσης 12 λίτρων για τοποθέτηση κάτω απο τον πάγκο της κουζίνας. Συνοδεύεται απο ανεξάρτητο βρυσάκι εξαγωγής καθαρού νερού που τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και πλήρες κιτ εγκατάστασης.

Τα Φίλτρα Ενεργού Άνθρακα και Συστήματα Ultrafiltration της εταιρείας μας προσφέρουν αποτελεσματική επίλυση των ”αισθητικών” προβλημάτων του νερού βρύσης, ενώ επιπρόσθετα παράσχουν, κατά περίπτωση, προστασία απο παράσιτα, βακτήρια και συγκεκριμμένα βαρέα μέταλλα.

ΚΑΘΑΡΟ, ΥΓΙΕΙΝΟ ΝΕΡΟ

Τα 5 Στάδια Φίλτρανσης του συστήματος Eiger Aqua Filter RO Eco επιτυγχάνουν τη δραστική μείωση εώς και 97% των εξής στοιχείων που ενδεχομένως επιβαρύνουν ή μολύνουν το νερό βρύσης:

Χρώμιο, Χλώριο, Αρσενικό, Αργίλιο, Αμμωνία, Χαλκό, Υδράργυρο, Ουράνιο, Φυτοφάρμακα, Φωσφωρικά, Βακτηρίδια, Βάριο, Βενζόλιο, Διττανθρακικό άλας, Βορικό άλας (βόριο), Βρώμιο (βρωμίδιο), Κάδμιο, Ασβέστιο, Διοξείδιο του άνθρακα, Carbontetrachloride, Χλωρίδιο, Χρώμα, Κυάνιο, Cyptosporidium, Φθορίδιο, Giardia Lamblia, Σκληρότητα, Σουλφίδιο υδρογόνου, Σίδηρος, Μόλυβδος, Legionella, Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Υδράργυρος, Μεθάνιο, Νικέλιο, Νιτρικό άλας, Νιτρώδες άλας, Μυρωδιά, Οργανικές ουσίες, Κάλιο, Ράδιο, Ραδόνιο, Selentum, Πυρίτιο, Ασήμι, SOC, Νάτριο, Στρόντιο, Θειικό άλας, THM, TOC, Διαλυμένα στερεά, Θολούρα, Ιοί, VOCs, κ.α.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ACQUA CHEMITEC

Σε όλα τα συστήματα Αντίστροφης Όσμωσης η Acqua Chemitec παρέχει:

Πλήρης Εγγύηση Δυο (2) Ετών σε όλα τα κατασκευαστικά / υδραυλικά μέρη του συστήματος, εξαιρουμένων των ανταλλακτικών φίλτρων τα οποία αντικαθίστανται σύμφωνα με το πρόγραμμα συντήρησης του συστήματος.

Πλήρης Εγγύηση Ενός (1) Έτους στα ηλεκτρικά μέρη, όπου αυτά υπάρχουν (πλήρης αντικατάσταση στην περίπτωση διαπιστωμένης βλάβης ή αστοχίας υλικού).

Όλα τα συστήματα της εταιρείας μας είναι εύκολα στην εγκατάσταση και συντήρησή τους ώστε οι πελάτες μας να μπορούν εύκολα και οικονομικά να χρησιμοποιήσουν τα φίλτρα μας για πολλά χρόνια.

ΣΤΑΔΙΑ ΦΙΛΤΡΑΝΣΗΣ

1ο Στάδιο: Φίλτρο Ιζήματος 20 εκατομμυριοστών (20 μm)
2ο στάδιο: Κοκκώδες φίλτρο Ενεργού Άνθρακα
3ο στάδιο: Φίλτρο Iζήματος 5 εκατομμυριοστών (5 μm) ή Ενεργού Άνθρακα
4ο στάδιο: Μεμβράνη Υψηλής Απόρριψης TFC (Thin Film Composite)
5ο στάδιο: Φίλτρο Εκροής Άνθρακα
Δεξαμενή Νερού
Βρύση Εκροής

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ ΟΣΜΩΣΗΣ

MATRIKX +PB1 0.5μm

Φίλτρο MATRIKX +PB1 0.5μm

Ανταλλακτικό Φίλτρο Γνήσιο MATRIKX
Συμπαγή Ενεργού Άνθρακα

ΟΕΜ Filter

Φίλτρο ΟΕΜ 10” / 5μm

Ανταλλακτικό Φίλτρο Πολυπροπυλενίου 10” / 5μm

Eiger Filter 10”

Φίλτρο Eiger Filter 10”

Ανταλλακτικό Φίλτρο Eiger
Κοκκώδη Ενεργού Άνθρακα

Eiger Filter 10” / 5μm

Φίλτρο Eiger Filter 10” / 5μm

Ανταλλακτικό Φίλτρο Eiger
Συμπαγή Ενεργού Άνθρακα

Eiger 50GPD

Μεμβράνη Eiger 50GPD

Ανταλλακτική Μεμβράνη Αντίστροφης Όσμωσης Eiger

Eiger RO 05

Φίλτρα 4 Σταδίων Eiger RO 05

Ανταλλακτική Φίλτρα Αντίστροφης Όσμωσης Eiger
Σετ 5 Φίλτρων

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ Επικοινωνία